Pentu suunnitelmia / Puppy Plans

Posted: 28th syyskuu 2017 by admin in Yleinen
Kommentit pois päältä artikkelissa Pentu suunnitelmia / Puppy Plans

Nyt on taas tehty suunnitelmia eteenpäin.

Loppuvuodesta astutetaan:

Gray Fenris F-pentue

Cruella Katrei – CoraGogo z Jirkova Dvora – Marski

 

Marski

Cora Toukokuussa 2017 Maalimies: Pavel Urban Kuva: Katja Kurronen

Cora

Koska olen ollut erityisen tyytyväinen S-pentujen terveyteen ja  ominaisuuksiin on ajatus Coran ja Marskin yhdistämisestä ollut mielessä jo pitkään.  Cora muistuttaa ominaisuuksiltaan hyvin paljon Karua joten näin ollen urosvalinta oli helppo.

 

Pennuista terveitä, hyviä ja monipuolisia harrastus -/ työkoiria, hyvällä hermorakenteella ja viettiominaisuuksilla varustettuina. Erityisesti odotan näiden pentujen olevan lahjakkaita kaikessa nenänkäyttöön liittyvissä harrastus ja työtehtävissä.

Karun tyhjäksi jääminen jäi harmittamaan, niinpä päätin kokeilla toistamiseen josko vaan joku ei ollut kohdallaan kesällä, niinpä seuraavasta juoksusta astutetaan: Arista von der Wedeme – Karu x Bandit vom Thostgrundilla.

Lisätietoja pentueista : grayfenris@gmail.com

Comments are closed.