Cora astutettu

Posted: 3rd marraskuu 2017 by admin in Yleinen
Kommentit pois päältä artikkelissa Cora astutettu

Ihana Cora kävi visiitillä Vantaalla, meiltä suunnattiin Kirkkonummelle Marskia tapaamaan, Marski ei montaa minuuttia tuhlannut hempeilyyn,vaan oli heti hommissa, astumiset sujuivat ongelmitta. Mikäli kaikki sujuu toivotunlaisesti lopputulosta päästään ihailemaan joulun / uudenvuoden paikkeilla.

Marraskuun lopussa käydään kuitenkin ultrassa.

Lisätietoja pentueesta saa sähköpostitse grayfenris@gmail.com

Niin itseäni kun montaa muutakin jäi syksyllä harmittamaan että Karu jäi kaikesta huolimatta tyhjäksi, niinpä yhdistelmä Karu x Bandit on päätetty testata vielä kerran. Karu tullaan astuttamaan seuraavasta juoksusta.

Viikko sitten posti toi uusia Kennel Gray Fenris T-Paitoja uudella logolla: 

 

Comments are closed.