Suunnitelia ja muuttuvia tilanteita

Posted: 8th helmikuu 2018 by admin in Yleinen
Kommentit pois päältä artikkelissa Suunnitelia ja muuttuvia tilanteita

Karun juoksun alkua odotellaan, reitti, hotellit ja nähtävyydet on jo katsottu valmiiksi.

D- pennut kasvaa vauhdilla, neiti näppärä on osoittautunut erittäin puuhakkaaksi joukon johtajaksi poikien kompatessa siskon kaikkia ideoita 😀 kolmikko kulkeekin kotonamme Kolme iloista rosvoa teeman mukaisesti

”Nyt hiljaa hiljaa hiivitään näin Kardemumman yössä. On kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa työssä. Kun pakko on niin siepataan, ei tarpeetonta milloinkaan”

Aamuisin saa aina yllättyä mitä kaikkea yön aikana ehtiikään tehdä.

Pentujen kodit alkaa pikkuhiljaa varmistumaan, Gray Fenris Dark Side – Koda vahvisti oman kodin viime viikonloppuna, muu rosvojoukko toivottavasti vahvistaa omansa tulevana.

Treenipuolella onkin ollut hiljaista.

Keväällä keskitytään siis Tokoon ja mietitään mitä jatkossa harrastetaan tai jos tuuri käy ja löydetään vapaa paikka jostain treeniryhmästä.

Toukokuun lopulla SUMO ry järjästää taas IPO – Mondioring seminaarin joten viimeistään sillon saadaan jokunen treeni.

Kiusan koe haaveet on siis heitetty romukoppaan 🙁  kesäkuussa reissataan sulhoa tapaamaan ja toivotaan että syksyllä saadaan pieniä Kiusoja maailmaan 😀 mietitään sitten pentujen jälkeen mitä Kiusan kanssa jatkossa harrastetaan.

Gray Fenris S -pennuista Superbeast menossa vielä keväällä ainakin silmäpeiliin ja polvitarkkiin, ennen kesän astutusta.

ja Gray Fenris Superstarilta kuvataan selkä virallisesti, samalla otetaan DM testi, joiden perusteella jatketaan mahdollisia pentusuunnitelmia.

Molempien kanssa on mietitty osallistumista kevään Spl arviointiin, hieman muusta aikataulusta riippuen.

Valitettavasti jalostuksesta on pudonnut muutama koira erinäisistä syistä pois, näin ollen mahdollisesti muutamalle tuontipennullekkin olisi tilausta.

 

 

 

Comments are closed.