kevät puuhia ja pentujen odotusta

Posted: 6th huhtikuu 2018 by admin in Yleinen
Kommentit pois päältä artikkelissa kevät puuhia ja pentujen odotusta

Kevät on edennyt taas kerran hurjaa vauhtia. Marsun ja Cossun D-pennut on ehtineet valloittaa maailmaa.

Karun kanssa käytiin ultrassa , toki ihan perinteisesti ei meidän ultrakaan mennyt. Edellinen asiakas kun oli kärsinyt ripulista ja ennättänyt sitten sotkea lähes koko klinikan juuri ennen meidän tuloa. Vaikka paikka olikin siivottu ja desinfioitu ei lääkäri halunnut meitä yleisiin tiloihin viedä.

Niinpä Karu ultrattiin kahvihuoneessa kyljellään, joten näkymä oli varsin suppea, jotain kuitenkin kuvaan saatiin ja pientä pentuetta nyt odotellaan. Mikäli yllätyksiä ei tule on koko pentue varattu.

Koska oma selkä on ollut erittäin huonona ja ihan kävelyn kanssa on saanut tehdä töitä on treenit jäänyt kaikilla koirilla hieman laihanlaisiksi. Kiusan kanssa yritetään nyt aktivoitus ja saada pikapuoliin BH tehtyä, katsotaan jos ennen kesäkuuta ehdittäisiin jotain muutakin tehdä.

Kiusa pääsee kevään aikana tutustumaan uuteen lajiin lainaohjaajan kanssa 😀

Juhanuksen tienoille odotellaan juoksuja ja reissua sulhasen luokse ja sitten taas pidetään peukkuja että saadaan pentuja. Kiusan pennuista odotan energisiä, hyvät ominaisuudet omaavia mutta myös haasteellisia pentuja.

Erityisen hyvin näkisin yhdistelmän pennut työkoirina tai suojelu , haku, agility tai canicross ym. vauhdikkaiden lajien parissa.

Jekun ja Ruun suunnitelmat on nyt pitkälti lyöty lukkoon. Molemmille tytöille on valittu hienot urokset ja pentueista odotankin hyviä ja vahvoja työ- ja harrastuskoiria pitkäjänteisyyttäja hermorakennetta  vaativiin tehtäviin.

Näkisin yhdistelmien pennut työkoirina tai pelastuskoirina sekä  suojelu-, haku- ja FH harrastuksissa.

 

 

Comments are closed.